Családállítási esettanulmányok

Az alábbi családállítás esettanulmányban bemutatok néhány esetet, amelyben a hozzám fordulóknak segítettem a problémáik megoldásában a családállítás és a Theta Healing ötvözésével kidolgozott módszeremmel.

Párkapcsolati problémák a családállítás tükrében

 

Egy fiatal nő évek óta együtt élt a szíve választottjával. Már szeretett volna esküvőt és gyermeket, ám a párja hallani sem akart ezekről. 

A nő úgy érezte, kicsúszik az időből a gyerekvállalással, ezért felmerült benne a szakítás gondolata: ha nincs közös jövőjük, talán jobb, ha szétválnak útjaik, és új párt keres. Ám előtte felkeresett engem, hogy egy családállítás keretében nézzünk rá, mi van e mögött a viselkedés mögött a párjánál. 

Hamar kiderült, hogy mi a problémája a férfinak. A nőnek kellett változtatnia a viselkedésén, hogy a férfi érezhesse: bízik benne, elfogadja és szereti őt.

Amint ezt a gátló tényezőt felismertük, Théta Healing állapotába helyezkedve elkezdett a két fél beszélgetni egymással általam. 

A férfi elmondta, mit érez, és hogy mi az, ami segíteni neki abban, hogy újra közeledjenek egymáshoz. A nő ezt megértette, elfogadta. A férfi rögtön, érezhetően elkezdett változni, már ott, az energeitkai mezőben is; a lelke nagyon örült, hogy újra érzi: a barátnője bízik és hisz benne.

Amikor a kliensem pár hét múlva újra jött hozzám – ezúttal masszázsra –, elmesélte, hogy csoda történt: a párja is szeretné az esküvőt, és miután egybekeltek, gyermekvállalást terveznek. 

Engem is meghívott az esküvőjükre. Én meg nagyon szívesen elmegyek.:-)

Szülő-gyermek kapcsolat és a családállítás (1)

Egy fiatal anyuka a gyermeke ügyében keresett fel. A gyermek a korához illően középső csoportos óvodás, ám beszélni nem hajlandó, csak néhány szót mond, és még pelenkába intézi a dolgait. 

Az anya már sok helyre hordta, hogy előremozdulást érjenek el a beszéd, illetve a szobatisztaság terén – nem sok sikerrel.

Amikor eljött hozzám családállításra, belehelyezkedtem a gyermek energetikai mezőjébe, és elmondtam az anyának, hogy miért viselkedik így a gyermeke. Átbeszéltük a félelmeket, gátakat, a megfelelő anyai viselkedést, ami segített a gyermeknek.

A gyermek létrehozta a saját kis világát, amelyben ő jól érezte magát, és  senkit sem akart ide beengedni. El sem jutottak hozzá az anyai kérések, és mások elvárásai sem. 

Amikor a gyermek és az anya théta healing frekvencián ebben a morfogenetikus mezőben elkezdtek beszélgetni egymással, az anya kérdéseket tett fel, a gyermek végre válaszolt. 

Létrejött a kapcsolat, amelyben megbeszélhették, hogy miként tudná az anya segíteni gyermekét abban, hogy életkorának megfelelően kezdje intézni a dolgait.

Tanácsokat adtam a szülőnek, oldó mondatok hangzottak el, melynek során megkönnyebbült a gyermek és az anya is. Éreztem, ahogy a mezőben a gyermek hálás lesz, és elgondolkodik azon, hogy milyen is szobatisztának lenni, és elkezdeni beszélni.

Őszintén magam is meglepődtem és boldog voltam, mikor rögtön másnap az anya elmondta, hogy a gyermek elhagyta a pelenkát, és jelezte, hogy mostantól a vécére fog járni. A beszéde is napról napra alakul, és egyre többet kommunikál mutogatás helyett.

Szülő-gyermek kapcsolat és a családállítás (2)

Egy másik anya a felnőtt gyermeke furcsa viselkedése miatt fordult hozzám. Nem tudta mire vélni azt, hogy felnőtt gyermeke csak írásban hajlandó kommunikálni vele; személyesen, élőszóban nem, annak ellenére, hogy egy lakásban élnek.

Megnéztük a családi helyzetet, melyben feltárult egy bonyolult rendszer: kiderült, hogy a felnőtt gyermek életében az anya szerepében egy másik családtag állt, ezért nem látta a valódi anyját, és haragja miatt nem volt hajlandó beszélni vele.

Régi sérelmek is felszínre kerültek anya és gyermekek között, amit ebben a mezőben végre át tudtak beszélni, meg tudtak érteni és létrejöhetett a megbocsátás. 

Ezután a gyermek végre látta saját édesanyját, megértette a múltban történt dolgok okait, az édesanyja bocsánatkérését elfogadta, és végre elkezdődhetett közöttük a kommunikáció. 

A mező által vezérelve tanácsokat adtam az anyának, hogyan beszélgessen gyermekével, hogyan tudja segíteni őt felnőttkori problémáiban.

A következő héten a kliensem arról számolt be, hogy a gyermeke kevesebbet ír, helyette elkezdett vele beszélgetni, sőt kibékültek, és sokéves elfojtott érzéseket sikerült kiadniuk magukból. A gyermek egyéb területeken is hallgat az édesanyjára, ami szintén megkönnyíti az életüket.

Örökbe fogadott gyermek és a családállítás

Egy másik esetben egy fiatal nő keresett fel az édesanyjával való kapcsolatának megértése végett. Rossz volt a viszonyuk, az anya szinte utálta a gyermekét, minden szavával a földbe tiporta, lelkileg folyton bántalmazta. 

Ránéztünk a múltra, átéreztem az anya akkori érzelmi állapotát, amikor a gyermek érkezett hozzá, és az sok mindent megmagyarázott a mostani viselkedésével kapcsolatban. 

Ezen motivációk megértésével a lánynak is könnyebb volt megértenie a helyzetet, és jobban elfogadnia édesanyja viselkedését.

Elhunyt családtag elengedése családállítással

Egy fiatal nő kétségbeesetten keresett meg, hogy segítsek: összeveszett az édesapjával, hónapokig nem beszéltek egymással, most pedig értesült édesapja hirtelen haláláról. 

A nőt hatalmas bűntudat mardosta, hogy nem tudott elbúcsúzni édesapjától, és hogy haragban váltak el egymástól.

Nem tudott megbocsátani magának, és vágyott arra, hogy beszélhessen az édesapjával, tisztázhassák a kapcsolatukat. Theta tudatállapotba helyezkedtem, és érzékeltem az apa energiáit. 

Ekkor a lánya végre elmondhatta neki, hogy nagyon bánja, ami történt, hogy mennyire hiányzik neki, és hogy sajnálja, hogy nem tudtak az életében elköszönni egymástól. Az apa általam meghallgatta és megnyugtatta a lányát, hogy ő már jól van, őfelőle ne aggódjon: 

Átbeszélték, amit életükben nem tudtak, szép és megható szeretetkapcsolódás alakult ki közöttük, olyan, amit életükben nem igazán tudtak megélni.

Családi konfliktusok megoldása családállítással

Később, a hagyatéki tárgyalás idején újabb családállításra találkoztam ezzel a kliensemmel. Ugyanis az elhunyt apa élettársa magáénak akart mindent, holott a lányát is megillette volna a hagyaték egy része. Emiatt elmérgesedett köztük a helyzet. 

A kliensem a családállításon el tudott beszélgetni az édesapja élettársával, tisztázták a köztük fennálló helyzetet, aminek eredményeképpen a hagyatéki tárgyalás mindkét fél számára megfelelően végződött. 

Az özvegyen maradt élettárs nem csak hogy lemondott arról, hogy elvegye a lányt megillető javakat, hanem még baráti segítséget is felajánlott a lánynak, így rendeződhetett köztük a viszony.

Tudj meg többet arról, hogyan működik a családállítás

70 perces családállítás ára 13.000,- Ft.