Családállítás

A családállítás fantasztikus módszer és lehetőség arra, hogy egy adott problémánk okait kiderítsük, működési mechanizmusát megértsük, majd a problémát elfogadjuk, feldolgozzuk, és átalakítsuk hozzá való viszonyulásunkat.

A 90 perces családállítás ára 15.000 Ft.

Ha időpontot szeretnél egyeztetni, hívj a +36 30/727-5373-as számon!

Mi a családállítás?

A Bert Hellinger nevéhez fűződő családállítás alapja a jungi kollektív tudattalan. A családállítás módszere arra épít, hogy létezik egy olyan energetikai tér – a morfogenetikus mező –, amelyet minden ember érzékel, bárhol is van időben és térben. Ebben a térben nem fizikai módon, hanem érzelmek útján kommunikálunk egymással.

Ha segítők közreműködésével megjelenítünk egy adott családi helyzetet, akkor a családtagok szerepét betöltő, a családtagokat megszemélyesítő emberek akkor is érezni fogják az általuk megszemélyesített család energetikáját, ha valójában soha nem ismerték az adott család tagjait. Erre alapozva felállítható egy adott család vagy helyzet energetikai rendszere a térben. Mihelyt feláll a rendszer, láthatjuk a problémákat, amelyek megoldásra várnak. 

Hogyan működik a családállítás? 

A módszer alapja a kommunikáció.  A kommunikációnak köszönhetően érthetjük meg konfliktusainkat, a megértés pedig előfeltétele az elfogadásnak. 

A kommunikáció, a megértés és az elfogadás következtében elindulhat a testi-lelki gyógyulás, átalakulás. A dolgok a helyükre kerülnek, a feszültség feloldódik, a ki nem mondott érzelmek felszínre kerülnek, és szeretettel befogadottá válnak. 

Mi történik a családállításon? A családállítás menete

A családállítást többféle módon lehet végezni, illetve ki lehet terjeszteni családon kívüli problémákra is. 

Klasszikus formája a csoportos családállítás, amikor idegen emberek összegyűlnek, és a kliens közülük választ képviselőket a saját családjának megszemélyesítésére. 

A másik módszere az egyéni családállítás, amikor a családállító és a kliens ketten vannak, és papírlapokat állítanak be az egyes személyek helyére. Ezek a lapok ugyanúgy felveszik az energiákat, mintha valódi emberek lennének, a problémára itt is ugyanúgy rá lehet látni, mint a csoportos családállításnál.

Miután a gócpontok kirajzolódnak, a családállítást vezető személy megfelelő kommunikációval kérdéseket tesz fel, illetve kommunikációt indít a szereplők között, aminek a célja az adott probléma feltárása, annak megértése és harmóniába helyezése.

A családállításon felszínre kerülnek régen el nem mondott érzelmek, egymással kapcsolatos konfliktusok. A kliens végre képes lesz felvállalni a konfliktusait, kimondani, ami nyomasztja, amit addig nem mert, képes lesz megbocsátani, elengedni a fájó érzéseket. Amikor a folyamat nyugvópontra ér, a kliens megtapasztalhatja azt az energetikát, ahol békesség és megnyugvás van. 

A családállítás hatásai

A megfelelő kommunikáció és a megértés hozzásegít bennünket a legkülönfélébb problémák megoldásához, és ahhoz, hogy a számunkra fontos dolgokkal harmóniában legyünk. 

Emberi kapcsolataink a gyógyulás útjára lépnek, legyen szó párkapcsolatról, anya-gyermek vagy más rokoni, baráti kapcsolatokról; megbocsáthatunk szeretteinknek, vagy épp elengedhetjük őket – elhunyt hozzátartozóinkat, barátainkat is –, vagy éppen anyai vagy apai örömök elé nézhetünk, ha ez a vágyunk. A családállítás hatására testi és lelki fájdalmaink elmúlhatnak, képessé válunk pénzügyi gondjaink megoldására.

A családállítás hatásai akár már napokon belül érezhetőek azoknál a személyeknél, akikre irányul, és akik nincsenek is tudatában annak, hogy dolgoztunk velük a morfogenetikus mezőben. A hatás mindenképpen eléri őket, elkezdenek változni, megenyhülni, belátással lenni. Számos példáját tapasztaltam meg ennek.

Ahogy én csinálom

2013 és 2015 között sokat jártam családállításra és Theta Healing konzultációkra egyéni témákban, hogy megértsem, meghaladjam és meggyógyítsam az elakadásokat, amelyek a saját életemben jelentkeztek lelki vagy fizikai szinten. Sok embernél, több helyen is megfordultam, mindenhonnan hozva haza valami újat, valami tanító jelleget, amelyből tudtam utána táplálkozni. Annyira megtetszett mind a két módszer, hogy a végén magam is megtanultam őket.

A családállításokon a legjobban abban a szerepben éreztem magam, amikor más bőrébe bújva ráláthattam, megérezhettem bárki problémáját. Fantasztikus élmény volt felfedezni, hogy mennyire nyitott vagyok az energiákra, amelyeket a morfogenetikus mezőben remekül lehet érzékelni. 

Theta Healing tanulmányaim során is megfigyeltem, hogy bele tudok helyezkedni más emberek gondolataiba, érzelemvilágába, teljesen rájuk tudok hangolódni, érzem vágyaikat, félelmeiket, kétségeiket. 

A Theta Healing ugyan más alapokon nyugszik, mint a családállítás, ám hasonlóan a tudattalanban lévő problémák feltárását és azok gyógyítását tűzi ki célul. 

A két módszer ötvözésével dolgoztam ki egy saját módszert, amellyel már sokféle probléma megoldásában segítettem a hozzám fordulóknak.

Ha úgy érzed, Neked is segíthetek, várlak szeretettel.