Rólam mondták

L. Viktória
Tovább olvasom
„Köszönöm azt a fantasztikus lomi lomi masszázst, amit tőled kaptam. Olyan érzés volt, mintha megfürdettek volna szeretetben és megtartó, tápláló érintésben. Veled könnyű volt beleengednem magam a masszázs áramlásába, mert nem csupán teljes volt a bizalmam benned, de olyan elfogadást és teret kaptam tőled, amiért nagyon hálás vagyok.”
V. Szilvia
Tovább olvasom
„Köszönöm a csodás olajos masszázst. Mindig elvarázsol, segít az ellazulásban, magamra találásban és a szívem kinyitásában. Móni nagyon kedves, figyelmes, türelmes és persze nyitott szívű. Köszönöm!”
G. Réka
Tovább olvasom
„Én régóta járok Mónihoz, profi masszőr, kellemes hangulat, teljes ellazulás! Testi-lelki feltöltődés egyaránt! Több hónapos vállfájdalmamat hozta helyre pl.! Családállításon is voltam nála, először picit féltem tőle, talán féltem az igazságtól, de pozitívan tapasztaltam, hogy minden problémára van megoldás, nem kell megijedni, csak a segítségemre volt, olyan dolgokat tudtam meg, amit eddig nem is gondoltam volna, hogy probléma lehet például egy párkapcsolatban, Móni segített feloldani a feszültséget, megtalálni a probléma okát, és segítségemre volt abban, hogy hogyan változtassunk, volt egy nagyon nagy álmom, vágyam, amit szerettem volna elérni párkapcsolatomban, és a családállítás után pár napra csoda történt velem, valóra vált egy álmom, amit véghez fogunk vinni közösen! Ezt csak Móninak köszönhetem!”
G. János
Tovább olvasom
„Én voltam a szerencsés nyertesek egyike. Ma vettem igénybe, és remekül éreztem magamat. Kicsit tartottam tőle, mivelhogy ingyenes masszázs volt, hogy nem lesz olyan intenzív a munkája. De kellemesen csalódtam, remek munkát végzett. Őszintén ajánlom mindenkinek!”
M.né Kriszti
Tovább olvasom
„Már az első alkalomkor megtapasztaltam kedvességét, hozzáértését, empatikus hozzáállását. Speciális kérdéseimre is talál mindig jó megoldást. Ezért járok hozzá hát- és talpmasszázsra már 1 év óta.Örülök, hogy rátaláltam!”
Zs. Márti
Tovább olvasom
„Egy nagyon kellemes masszázsban volt részem, teljesen ellazultam, kicserélődtem és felfrissültem. Erre mindenkinek szüksége van, csak ajánlani tudom Mónikát! Köszönöm az élményt!”
S. Ágnes
Tovább olvasom
„Nyugodt, tiszta helyen csodálatos masszázs. Mindig szívesen jövök, mindenkinek csak ajánlani tudom. Stresszoldó, zsíroldó, nyugtató – nekem tökéletesen bevált.”
B. Béla
Tovább olvasom
„Mónika lomi lomi masszázsa technikailag tökéletes volt. Kezei gyengéden, mégis mélyen megdolgozták az izmaimat , folyamatos, ritmikusan lágy érintésekkel… amik maguk is a tökéletes szellemi-fizikai ellazuláshoz vezettek volna… mindemellett az, ami igazán különleges élménnyé tette ezt a masszázst, az Mónika elfogadó, odaadó szeretetében való békés feloldódás volt… egy olyan pazar állapot, amiből nem szívesen tértem vissza a valóságba.”
Victor C.
Tovább olvasom
„Dear Monika, I will never forget the way you touched me and all the beautiful energy you shared with me every time I had the privilege of getting a massage from you. You are amazing Monika! I still have doubts that you are just a human.”
B. Viktor
Tovább olvasom
„Köszönöm, hogy modellként részese lehettem a négykezes masszázs gyakorlásotoknak! Fantasztikus élmény volt, abszolút profi, nem tűnt gyakorlásnak. Teljesen ellazultam és feltöltődtem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”
G. Réka
Tovább olvasom
„Szia, Móni! Ez a Reiki nagyon jó. Igazából a ciszta miatt járok erre hozzád, hogy ne jöjjön vissza, de olyan energiát adott, hogy el sem tudom mondani! A múlt hetem olyan energiával csináltam végig, mint egy kemény bika. Összevissza dolgoztam, ide mentem, oda mentem, rengeteget idegeskedtem, akkor mentem az állásinterjúra, és a munkák között volt energiám tornára is. Hihetetlen. Ez még jobban hat, mint a metamorf. Lett új vendégem is. És ha holnap megkapom az állást, az lesz a csúcspont! Rendeződött a kapcsolatom is, kompromisszumot kötöttünk, úgymond, egyszerűen. Azt veszem észre, hogy mióta hozzád járok, rendeződni látszik az életem. Még ha sokszor bukkanók is vannak, de hát ez meg normális.”
K. Kriszti
Tovább olvasom
„Testi és lelki megnyugvás legjobb módja egy masszázs. Ma ezt meg is tapasztalhattam általad. Köszönöm szépen Móni! Csak ajánlani tudom!”
Victor C.
Tovább olvasom
„Thank you Monika for the best massage I ever had. I am feeling younger and lighter. Cant wait for out next appointment.”
J. Yan
Tovább olvasom
„A fájós hátamra és derekamra kerestem masszázst. Teljesen kikapcsoltam és feltöltődtem a masszázs alatt.”
F. András
Tovább olvasom
„Láthatóan áramlanak az energiák, odaadó a masszőz. Ki fogom próbálni! A várakozásaimat fölülmúlta, mindenkinek csak ajánlani tudom.”
V. Carmen
Tovább olvasom
„Kellemes, relaxáló masszázs, szép tiszta környezetben, csak ajánlani tudom! Hátfájásra is jó!”
L. Viktória
Tovább olvasom
„Sokat segített a talpmasszázs, amit tőled kaptam, hogy az emésztésem jobb legyen. Azóta is rendszeresen járok, és sokkal jobban vagyok.”
K. Eszti
Tovább olvasom
“Szeretettel ajánlom Mónit azoknak, akik tapasztalt, hozzáértő és szakképzett masszőrt keresnek. Eleinte nem hittem benne, hogy az interneten lehet találni jó masszőrt. Nagyon kellemes légkörben igazi pihentető, lazító masszázst kaptam. Teljes mértékben elégedett vagyok a masszőr szolgàltatàsàval, és az időpontfoglalásnál is igyekszik mindig valami megoldást találni. “
S. Kitti
Tovább olvasom
„Első alkalommal voltam, de nem utoljára. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Eleinte kicsit hitetlenkedve álltam a családállítással kapcsolatos dolgokhoz, mind addig a pillanatig, amíg ezt személyesen nem éltem át. Amint beléptem a stúdióba, egy nagyon kellemes és nyugodt hangulat fogadott. Én személy szerint nem ismertem Mónit, nekem is az egyik legjobb barátnőm ajánlotta, hogy menjek el hozzá, mert ő fog tudni segíteni választ adni a bennem levő kérdésekre. Először dióhéjban elmeséltem, miért is jöttem el hozzá. Miután elkezdtünk beszélgetni, és én egyre több választ kaptam a kérdéseimre, és megértettem, mi miért is történt, úgy ahogy történt. Iszonyatosan sokkol, néha a hideg futkosott a hátamon, hogy olyan élethelyzeteket, szituációkat idézett vissza szóról szóra a múltból és kapcsolataimból, amiről én nem is meséltem neki semmit! De mint mondtam, nem is tudatta, hogy az amit ő érez, valóban úgy is volt, hiszen személy szerint nem ismertük egymást. Szavakba nem tudom önteni az érzéseimet, de nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettelek, és nagyon sokat segítettél nekem! Köszönöm!”