Munkatrásak

Pucz Mónika stúdióvezető

Kedves Vendégem,

2015 óta érzem elhivatottságomnak, hogy segítsek a hozzám fordulóknak testi és lelki fájdalmaikat oldani. Ez idő alatt számtalan masszázstechnikát megtanultam és a mai napig is folyamatosan tanulok és bővítem az ismereteimet az emberi testről és a lélekről egyaránt.

2018. Decemberében alapítottam Újbudán a Vitál Masszázs Stúdiót, hogy az itt lakókat segítsem a regeneràlódàsban.

A nyugati és a keleti masszázstechnikákat ötvözve személyre szabottan segítek a hozzám fordulóknak panaszaik enyhítésében. Tanácsot adok nekik a helyes életmóddal kapcsolatban, és a megfelelő masszázstechnika kiválasztásával dolgozom.

Találhatsz nálam sokféle masszázst, nem kell hogy ismerd mindegyiket, tudok ajánlani az éppen aktuális fizikai és mentális állapotodnak éppen megfelelő kezelést., illetve azok kombinációit Az elmúlt 6 évben sok vendégnek segítettem már könnyedebben, stresszmentesen távozni mint ahogy érkezett.

1. A frissítő svédmasszázs segít Téged abban hogy az energiahiányos állapotból, fáradtságodból újra vitálisan, felszabadultan kelj fel a masszázságyról.
2. Ha a sok üléstől fáj a hátad, akkor csak hátmasszázst is választhatsz magadnak.
3.Ha nagyon túlpörögtél akkor a relaxációs svédmasszázs fog neked segíteni.
4. Stresszoldásra számos technika létezik amit kipróbálhatsz, relaxációs illóolajos masszázs, metamorf masszázs vagy a Ringatómasszázs.
5. Ha a talpaidat szeretnéd kényeztetni, akkor a talpmasszázs a reflex zónák átmasszírozásával segít az immunrendszered erősítésében, a belső szervek regenerációjában.
6. Két csodálatos arcmasszázzsal kipróbálhatod a teljes ellazulást. A kínai Gua Sha meridián arcmasszázs ellazít, relaxál. A japán arcmasszázs tonizál, fiatalítja az arcot és az arckrémek használatával csodálatossá varázsolja az arcbőrödet.
7. Ha a cellulittól szeretnél megszabadulni, akkor várlak alakformáló masszázsra, amit paprikakrémmel, köpölyözéssel és testtekercseléssel végezem.
8. Ha egy igazán különleges masszázsélményre vágysz, akkor a lomi lomi masszázst ki kell próbálnod. Ebben az alkarral végzett módszerben megpihenhet a tested és a lelked egyaránt.
9. Energetikai kezelésekből a Reiki és a Kvantumérintés segít a fájdalmaidat enyhíteni.
10. Ajándékutalványt tudtok vásárolni szeretteiteknek akár online is.
11. Bérlet konstrukciók is elérhetőek 5 alkalmas változatban.

Várlak Téged szeretettel,
Móni

Bozsik Judit

“Móni megkért, hogy írjak néhány sort a masszázsokról és magamról, hogy megismerjétek a szolgáltatásaimat. Én végzettségemet tekintve építészmérnök vagyok, és szabadúszóként dolgozom: főleg lakóházak tervezése, a vidéki élet támogatása érdekel. Az elmúlt években tisztult ki teljesen a kép, hogy az érintéssel, az emberek segítésével is van dolgom. Mindkét hivatásban hasonló irányelvek mentén haladok: a lelkiismeretemre hallgatok, az odafigyelés, a megérzések nagyon fontosak lettek, és mások elmondása szerint jelenlétemmel harmóniát, finomságot közvetítek.
 
Több mint 3 éve foglalkozom önismerettel is, ami jógázást, meditálást, napi elcsendesedést jelent, fűszerezve energiagyógyászattal és gyógyító beszélgetésekkel. Ezek a gyakorlatok együttérzéssel, hálával töltenek fel, segítenek a céljaim elérésében.
A lent felsorolt kezeléseket azért választottam, mert finom érintésekkel „dolgoznak” és főleg mert nekem is segítettek. Azt mondják, minden masszázs a testi érzeteken túlmenően a lelki, szellemi síkokon is kifejti hatását. Én nem csak hogy hiszek ebben, de gyakorlok olyan meditációs módszereket is, amik elsődlegesen a Lélek és a szellem szintjein hatnak, gyógyítanak, és számomra ezek a módszerek jelentik a szerelmet.
 
Metamorf masszázs:
Lényegében egy vezetett relaxáció, amiben lelki blokkoldás történik, a kézen, lábon, fejen lévő reflex pontok érintése által, a múltban „tanult blokkok” aurából történő kiemelése, elégetése által. A folyamat közben egy lágy, meleg, megtartó szeretet energiában pihenhetsz, töltődhetsz. A kezelés ruhában történik, nem kell semmiről beszélned, mégis hatékonyan és biztosan könnyíti a Lelket. Ajánlott az első 3-4 kezelést egymás után hetente ismételni, egy folyamatként végezni, hogy biztosan beépüljön a módszer és hatása tartós legyen.
 
Bővebben a metamorf masszázsról
Díjak:
  • 1 alkalom 50 perc /7900 Ft.
  • 3 alkalmas bérlet 3×50 perc/ 21900 Ft
 
Meridián arcreflexológia:
Ez egy lágy relaxáló-méregtelenítő masszázs, amiben nyugodtan megpihenhetsz. Segíti a természetes sejtmegújulást, frissíti az arcod, fejed, nyakad. Feszesíti, feltölti az arcbőrt, energetizál, káros anyagokat szabadít fel, visszajuttatva azokat a nyirokkeringésbe. A masszázs folyamán masszázsolajat és egy jáde követ használok, a hajas fejbőrt is átmasszírozom.
 
Az arcon, a talphoz hasonlóan, meridián pontok találhatók. Az arc reflex-pontjainak serkentésével megnyílnak azok a csatornák (meridián háló) amelyek az életenergiát áramoltatják a különböző szervek, sejtek között. A kezelés méregtelenítő hatású, ezért ajánlott aznap és másnap is sok vizet fogyasztani, valamint 2-3 nap rendeződést, pihenést hagyni a testednek.
 
 
Várlak szeretettel tisztulásra!
Kérdés esetén a +36705873125 számon állok rendelkezésedre!”