Wellnessmasszázsok

A wellnessmasszázst azoknak ajánlom, akiknek a téli időszakokban vagy akár a nyári nagy melegben nagyon kiszárad kirepedezik a bőrük, a lábszáruk, karjuk viszket a szárazságtól és szinte fáj. 

A mélyhidratáló wellnessmasszázs hatásának köszönhetően a bőrszárazság eltűnik, és a kókuszolaj segítségével a bőrbe beépülnek a hatóanyagok, ami után napokon keresztül érezhető, hogy a bőr hidratált és puha lett.

A wellness kezelések során különböző vivőanyagokkal dolgozom, attól függően hogy a vendégnek milyen panaszai vannak. 

Amennyiben bőrszárazságtól szenved egy téli időszakban, amikor a fűtés különösen kiszárítja a levegőt, akkor a hidratáló masszázst szoktam ajánlani.

Kókuszos felüdülés:

A vendég bőrét először finoman átkenem egy kókuszolajba belekevert bőrradírozó peelinggel, hogy a felső elhalt hámréteget eltávolítsam róla. Enélkül nem sokat érne a bőrhidratálás.

Ezután lemosom meleg vizes törölközővel a bőrradírozás után maradt szemcséket és a bőrt szárazra törlöm.

Ekkor következik a hidratálás, a kókuszolaj  bemasszírozása a bőrbe, hogy azok minél mélyebb rétegekbe bekerüljenek.

Ekkor a bőr érezhetően finomabb, simább és puhább tapintású lesz mint előtte volt. Téli időszakokban érdemes a kezelést hetente vagy kéthetente egyszer megismételni. 

Bőrradírozós testmasszázs:

Bőrradírozós testmasszázs

Amíg Te kényelmesen pihensz és én masszírozlak, addig a wellness masszázs alatt az általad kiválasztott vivőanyag bőrtápláló hatásának megfelelően beszívódik a bőrödbe és hidratálja, táplálja azt. 

Masszázs után nem csak kipihenten kelsz fel a masszázságyról hanem még a bőröd is bársonyos, puha lesz, mintha újjá született volna.

Bőrradírozásnál három féle vivőanyagból választhatsz, hogy melyikkel dörzsöljem le rólad a felső elhalt hámréteget. Az egyik a kókuszreszelék, másik a kávészemcsék, harmadik pedig a himalájasó érdes részecskéi.

A kiválasztott szemcsés alapanyagot elkeverem kókuszolajban, majd ezzel szépen átdörzsöllek. Ezután meleg vizes törölközővel letörlöm rólad a szemcséket, száraz törölközővel megtörlöm, és jöhet a végén a hidratálás.

Hidratálásnál masszázskrémet illetve olajokat is használok, attól függően hogy Te melyiket szereted jobban. Különbözőek vagyunk, van aki nem szereti magát érezni az olajat és többen pedig a masszázskrémekre esküsznek.

Nálam mind a kettőt megtalálod, választhatsz közülük. Sokféle masszázskrémet kipróbáltam már az évek során, nekem a Yamuna termékek váltak be a legjobban, és a vendégeim is nagyon szeretik. 

Speciális wellnessmasszázs kezelések:

  • Dolce Vita: Csokoládés kényeztetés
  • Kleopátra szépsége: Tejszínes-mézes
  • Nefretiti kedvence: Mézes-joghurtos

Nézzük ezeket sorban. Mindegyik kezelés felér egy bónusszal, egy igazi különlegességgel, amit megengedhetsz magadnak egyszer-egyszer.

Ajándéknak is kitűnő lehetőség, például hölgyeknek Valentin-napra, Édesanyáknak Anyák napjára, illetve születés- és névnapokra is kiváló ajándék.

Dolce Vita: Csokoládés kényeztetés:

Csokoládé masszázsnál kókuszolajban felolvasztok csokoládét és krémes állagúvá keverem hogy felkenhessem a bőrre. A csokoládékrémes masszát felviszem a bőrre és finoman átsimítom vele a testet. 

A csokoládé illata fenséges, így nem csak a masszázs érintésének jótékony hatásait évezheted, hanem az ínycsiklandó illatot is, amelyet a csokoládé ad. Hmmm. Csodálatos együttállás.

Természetesen itt is kezelés után áttöröllek meleg vizes szivaccsal majd törölközővel megszárítalak. Utána üdén és feltöltődve távozol.

 

Kleopátra szépsége: Tejszínes-mézes kényeztetés:

A méz szintén közkedvelt wellnessmasszázs alapanyag, amely értékes hatóanyagaival hozzájárul bőröd egészségéhez.

A mézet önmagában is lehet használni masszázsra, ám ekkor számolni kell azzal, hogy állaga miatt a hát ragadós lesz, így hagyományos masszázs technikák nem alkalmazhatóak csak paskoló mozdulatok. 

Ezekkel a mézet felszakítjuk a hátról és így segítjük a hatóanyagok  beszívódását a bőr alatti rétegekbe. A kezelés után alaposan le kell mosni a mézet a kezelt bőrfelületről majd szárazra törölni.

Amennyiben nem szeretnénk a ragacsot érezni a hátunkon, akkor célszerű a mézet tejszínnel összekeverni, és ezt felvinni a bőrre. Így egy kevésbé ragadós anyagot kapunk, nem is beszélve arról, hogy a tejszín hatóanyagai is bekerülnek a bőrbe.

Bármelyiket választjuk, mindenképpen jó élményben és utána piha puha bőrben lesz részünk.

Nefretiti kedvence: Mézes-joghurtos kényeztetés:

 Itt ismét a méz játsza a főszerepet a masszázs során, ám joghurttal karöltve ad egy nem túl ragadós masszát, amivel jól lehet dolgozni.
 

Fontos itt is a meleg vizes lemosás masszázs után és a törölközővel való alapos áttörlés, megszárítás. 

Várlak Téged, ha bármely wellness masszázs felkeltette az érdeklődésedet.

Választható wellnessmasszázs időtartamok és árak

  • 30 perc 5500 Ft
  • 45 perc 7000 Ft
  • 60 perc 8500 Ft