Rólam

Pucz Mónika masszőr

2015 óta foglalkozom masszírozással. Ez idő alatt elsajátítottam 13 féle masszázsfajtát, és a Rai Reikit, amelyekkel személyre szabottan segítek a hozzám fordulóknak enyhíteni panaszaikat.

Hogyan találtam rá erre a hivatásra?

Hosszú, 15 éves irodai asszisztensi munka van a hátam mögött: nagy multiknál dolgoztam, ahol egy személyben voltam elfoglalt igazgatók személyi asszisztense, vagy több ember mellett töltöttem be segítői tevékenységet.

2010-ben kezdtem eltávolodni az irodai munkától, és más utakat keresni. Mindig is szerettem volna emberekkel foglalkozni, valamilyen gyógyítói, segítői tevékenység formájában.

Elkezdtem önismerettel foglalkozni, amelynek során azzal szembesültem, hogy az embereknek mennyire szükségük van az érintésre, hogy az érintés minősége milyen pozitív változásokat okozhat a testünkben, a lelkünkben, és hogy erre mekkora szükség van a mai világban.

Megtapasztaltam az érintés, a masszázs hatását és fontosságát, hogy milyen típusú érintések milyen hatást váltanak ki, mennyire fontosak a fények, a zene és az illatok a masszázsok alatt, és hogy hogyan érintsünk másokat ahhoz, hogy különböző érzeteket váltsunk ki belőlük. Ekkor tettem le a voksomat a masszázs hivatás mellett.

A stúdióm

Több helyszínen és több kerületben dolgoztam Budapesten, de azt hiszem, igazán révbe érnem 2020-ban sikerült, amikor végre saját üzletet nyithattam Buda szívében, a 11. kerületben, a Fehérvári út 107/b szám alatt található.

Itt megvalósíthattam álmomat, egy olyan üzlet kialakítását, amely hangulatában, dizájnban, elhelyezkedésben, csendességben megfelel az elvárásaimnak – és a vendégeimének is, akik érezhetően szeretnek ide járni. 

A szalon meghittséget, egyszerűséget, letisztult eleganciát sugároz; itt mindenki elcsendesedhet, megpihenhet, kiadhatja magából az aznapi feszültségeit, majd kipihenten, feltöltődve távozhat.

Mit tudok adni neked masszőrként?

Minden alkalommal nyitottan, odafigyelve, a vendégemre teljesen ráhangolódva dolgozom, megérezve, hogy kinek mire van éppen szüksége. Egy sima svédmasszázs alkalmával is teret tudok adni az áramlásnak, hogy az érintés gyógyító hatása érvényesüljön.

Masszázsaim felölelik széles skáláját az izomlazításnak, a relaxációnak, a felfrissülésnek, a lelki blokkoldásnak.

Az ÉRINTÉSTERÁPIA masszázsa a hawaii lomi lomi nui masszázs, amely segít a sok belső érzelmi seb, meg nem bocsátás, szeretetlenség, szeretetéhség, sértettség vagy meg nem értettség feloldásában egy-egy szeretetmasszázs keretében.

Vendégeim elégedetten szoktak távozni tőlem – olvasd el, mit mondanak a kezeléseimről.

Képzettségem

Az első hivatalos masszőrtanfolyamot 2015-ben végeztem el, a Masszázs Oktatási Központban, majd ezt követte számos más tanfolyam. Az évek során jártasságot szereztem az alábbi masszázsokban:

Elvégeztem a Rai Reiki I-es tanfolyamot is, mely beavatást minden kezelés során automatikusan használok.

Ismereteimet folyamatosan bővítem a vendégeim által kért masszázsok és kezelések formájában.

Újbudán találsz meg, a 11. kerületben, a Fehérvári út 107/b alatt, ha szeretnél jönni hozzám.

Várlak szeretettel,
Móni