Kedves Vendégeim,

A stúdió nyitva van, várok minden izomlazításra, gyógyulásra vágyó vendégemet, oltási igazolvány nélkül is lehet hozzám jönni.
Én be vagyok oltva, és a kézfertőtlenítés, felületfertőtlenítés szabályait eddig is és a továbbiakban is maximálisan betartom.
A vendégek nem találkoznak egymással, közöttük lévő időben szellőztetek, lepedőt cserélek, ágyat, kilincseket fertőtlenítek.
Megérkezés után kérem minden vendégemet a fertőtlenítős kézmosásra, és utána kezdek neki a masszázsnak.
Maszk viselése egyenlőre kötelező az üzletben, bár ez hamarosan változhat, ezt jelzem majd ,én attól még maszkban fogok masszírozni.:-)
Kérek mindenkit, hogy ne érkezzen előbb, pontosan csengessen a megadott időpontban, akkor is ha nyitva van az ablak, és akkor is ha hamarabb odaért. Kérem ilyenkor várakozzon az üzlet előtt. Az időpontok úgy vannak kialakítva, hogy legyen időm a vendégek között minden feladatot elvégezni.

Pucz Mónika masszőr 2015 óta foglalkozom masszírozással. Ez idő alatt elsajátítottam 13 féle masszázsfajtát, és a Rai Reikit, amelyekkel személyre szabottan segítek a hozzám fordulóknak enyhíteni panaszaikat. Hogyan találtam rá erre a hivatásra? Hosszú, 15 éves irodai asszisztensi munka van a hátam mögött: nagy multiknál dolgoztam, ahol egy személyben voltam elfoglalt igazgatók személyi asszisztense, vagy több ember mellett töltöttem be segítői tevékenységet. 2010-ben kezdtem eltávolodni az irodai munkától, és más utakat keresni. Mindig is szerettem volna emberekkel foglalkozni, valamilyen gyógyítói, segítői tevékenység formájában. Elkezdtem önismerettel foglalkozni, amelynek során azzal szembesültem, hogy az embereknek mennyire szükségük van az érintésre, hogy az érintés minősége milyen pozitív változásokat okozhat a testünkben, a lelkünkben, és hogy erre mekkora szükség van a mai világban. Megtapasztaltam az érintés, a masszázs hatását és fontosságát, hogy milyen típusú érintések milyen hatást váltanak ki, mennyire fontosak a fények, a zene és az illatok a masszázsok alatt, és hogy hogyan érintsünk másokat ahhoz, hogy különböző érzeteket váltsunk ki belőlük. Ekkor tettem le a voksomat a masszázs hivatás mellett.

Miért masszíroztass nálunk?

Testreszabott masszázsokkal várjuk vendégeinket